Mobile menu

De ce sa alegi BiSeptol Urinar comprimate

Formula concentrata, cu rezultate de la prima utilizare, conceputa pentru reducerea riscului de contaminare bacteriana a cailor urinare. Contine albastru de metilen si extracte concentrate din fructe de merisor si ienupar.

Curiozitati:

Albastru de metilen are proprietati antiseptice puternice, fiind eficient in infectiile urinare. In urma administrarii interne a albastrului de metilen, urina poate capata o coloratie albastra sau verde, care nu trebuie sa ingrijoreze, acesta fiind semnul ca substanta este eliminata pe caile urinare, exercitandu-si, in acest mod, efectele antiseptice la nivelul aparatului urinar.

Beneficii:

✓ Mentine sanatatea tractului urinar;

✓ Rezultate de la prima utilizare;

✓ Cu albastru de metilen si extracte concentrate din fructe de merisor si ienupar;

✓ Reduce riscul de contaminare bacteriana a cailor urinare.


Ingrediente

merisor (Vaccinium vitis-idaea) - extract din fructe (300 mg); afin (Vaccinium myrtillus)- extract din fructe (150 mg); ienupar (Juniperus communis) - extract 5:1 din fructe (100 mg); echinacea (Echinacea purpurea) - extract 5:1 cu 4% polifenoli din tulpini si radacina (50 mg); albastru de metilen pulbere (5 mg); ulei esential de ienupar (Juniperus communis)(1 mg); ulei esential de tea-tree (Melaleuca alternifolia)(1 mg); ulei esential de oregano (Origanum vulgare)(1 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali.

Mod de administrare

Adulti si tineri peste 15 ani: 1 comprimat de 2 ori pe zi, in caz exceptional se pot administra 2 comprimate de 3 ori pe zi.
Copii intre 7 si 15 ani: 1 comprimat pe zi, in caz exceptional se poate administra 1 comprimat de 3 ori pe zi. Comprimatele se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei. Se recomanda cure de 1 luna cu 1 saptamana pauza.

Contraindicații

Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.